Logo 112NOF

Auto tegen boom op Scheiding (N358) 

SURHUISTERVEEN – Op de Scheiding (N358)  is donderdagavond een automobilist met zijn auto tegen een boom gereden. Het ongeval gebeurde in de richting van Surhuisterveen. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulpverlening. De automobilist raakte gewond en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook