Logo 112NOF

Gewonde bij brandje in schuur

TWIJZELERHEIDE – Een man raakte dinsdagavond gewond bij een brand in een schuur aan de Wylgewei in Twijzelerheide. De hulpdiensten werden even na 18.00 uur opgeroepen. Het slachtoffer was vermoedelijk aan het sleutelen aan een fiets of step waarbij plotseling de omvormer van de accu vlam vatte. Hij raakte daarbij gewond (of bij een bluspoging). De brandweer van De Westereen kwam snel ter plaatse en heeft de brand geblust en de situatie veilig gesteld. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook