Logo 112NOF

Ladderlift losgeschoten van busje

BURUM – Een ladderlift is maandagmiddag achter een busje losgeschoten. Het ongeval gebeurde op de N355 bij Burum. De twee inzittenden van het busje raakten niet gewond. De politie kwam ter plaatse en regelde het verkeer. In beide richtingen ontstond een kleine file. De ladderlift kwam tot stilstand tegen een vangrail. Hoe de ladderlift los kon raken van het busje is niet duidelijk. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld en heeft de ladderlift losgetrokken en meegenomen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook