Logo 112NOF

Fietser zwaargewond bij ongeval op Westerdijk(N361)

RYPTSJERK – Een fietser is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Westerdijk(N361). Het slachtoffer werd door een personenauto ter hoogte van de oversteekplaats. Na behandeling ter plaatse van het ambulancepersoneel werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook