Logo 112NOF

Sinterklaas aangekomen in De Westereen

DE WESTEREEN – Zaterdagmiddag zette sinterklaas samen met zijn zwarte pieten voet aan wal in de haven van het dorp. Hier stonden veel kinderen ondanks het gure weer de goedheiligman op te wachten. Burgemeester Klaas Agricola en kinderburgemeester Arjen Wielinga heten de sint en zijn pieten welkom in De Westereen. Hierna nam de sint plaats in een gereedstaande koets om een rondrit door het dorp te maken. De rit eindigde bij zalencentrum Old Dutch waar het sinterklaasfeest losbarstte.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook