Logo 112NOF

Geen gewonden bij auto in de sloot

RINSUMAGEAST – Vrijdag aan het begin van de avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Trekwei. Ter plaatse gekomen bleek het mee te vallen, de bestuurder van het voertuig bleek niet gewond te zijn geraakt. Het voertuig moest door een berger worden afgesleept.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook