Logo 112NOF

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval

DOKKUM – Een 19-jarige jongeman is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Holwerderweg. Drie ambulances, de politie en de traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Bij een werklocatie van Dokwurk was de jongeman gewond geraakt toen hij bezig met een papiercontainer. Op het moment toen hij iets uit de container zou halen, ging de stamper aan, die het papier bij elkaar knijpt.

De ter plaatse gekomen traumahelikopter landde bij een ander bedrijf aan de Fortuinweg om een arts te brengen.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en een de trauma-arts. Het slachtoffer is daarna onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook