Logo 112NOF

Forse schade bij ongeval op N355

BURUM – Op de N355 bij Burum zijn dinsdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.43 uur. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eén van de bestuurders is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer werd tijdelijk geregeld door de politie. Het ongeval zou zijn ontstaan doordat één van de bestuurders over de andere weghelft kwam. Beide auto’s raakten flink beschadigd. Bergingsbedrijf Boersma heeft beide auto’s geborgen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook