Logo 112NOF

Duo(15) aangehouden na verdacht gedrag

DOKKUM – Vrijdagavond heeft de politie op de Markt twee 15-jarige inwoners van Leeuwarden aangehouden. Het tweetal gedroegen zich voor het oog van de politie verdacht, hierop besloten de agenten het duo staande te houden.

Aangehouden
Tijdens de controle bleken de jongens in het bezit te zijn van messen, bivakmutsen, een boksbeugel, lifehammer en een mobiel pinapparaat. Beide jongens zijn vervolgens aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het cellencomplex in Leeuwarden. De goederen werden in beslag genomen.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook