Logo 112NOF

Brandweer in actie voor schoorsteenbrand Aldwâld

ALDWÂLD – De brandweer werd zaterdagavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Foarwei in Aldwâld. Volgens omstanders kwamen er vonken uit het dak bij de schoorsteen. De brandweer van Buitenpost en de hoogwerker van Dokkum kwamen met spoed ter plaatse. Door de brandweer is er een controle uitgevoerd en werd erger voorkomen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook