Logo 112NOF

Wisseltruc na ongeval mislukt

BUITENPOST – Op de Trekweg (N910) bij Buitenpost is zaterdagavond een automobiliste met haar voertuig tegen een lantaarnpaal aangereden. Er raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om het ongeval af te handelen. Agenten nam een verklaring op van een getuige en van de automobiliste. Al snel bleek de verhalen niet met elkaar overeen te komen. Mogelijk had de vrouw gewisseld met haar man, die op de carpoolplek in een andere auto in het donker stond te wachten.

De man een 41-jarige inwoner van de gemeente Noardeast-Fryslan is later aangehouden door de politie. Hij word er van verdacht onder invloed te hebben gereden met een ingevorderd rijbewijs.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook