Logo 112NOF

Veel schade bij ongeval op Foarwei Kollumersweach

KOLLUMERSWEACH – Zaterdagmorgen zijn een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Foarwei. Een ambulance is ter plaatse gekomen om eerst hulp te verlenen aan de betrokkenen. Een 31-jarige inwoonster uit de gemeente Noardeast-Fryslân en een meisje werden later per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, de bestuurster van de bestelbus een 20-jarige inwoonster van gemeente Noardeast-Fryslân raakte licht gewond. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen, de weg was langdurig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Onder invloed drugs

Van de 31-jarige vrouw bestaat het vermoeden dat zij onder invloed van drugs reed. Zij kreeg een rijverbod van 24 uur opgelegd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook