Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval op fietspad Opeinde

OPEINDE – Woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval langs de Kommisiewei. Hier waren twee fietsers door onbekende oorzaak ten val gekomen. Het ambulancepersoneel werd geassisteerd door het Mobiel Medisch Team, een van de slachtoffers werd vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede slachtoffer werd ter plaatse behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing Verkeer heeft uitgebreid onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook