Logo 112NOF

Bootje verwoest door brand

EANJUM – Woensdagavond kwam er bij de brandweer een melding binnen van een natuurbrand bij het Lauwersmeer. Twee blusgroepen werden hierop gealarmeerd, ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een polyester bootje welke in brand stond. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat het bootje verloren ging.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook