Logo 112NOF

Verkeershinder door bergen bestelbus

KOOTSTERTILLE – Een bestelbus kwam woensdag aan het eind van de middag op de Rykswei in een naastgelegen sloot terecht. Tijdens het uit de sloot halen ontstond er enige verkeershinder voor het overige verkeer. De politie heeft het verkeer ter plaatse in goede banen geleid, de bestelbus kon nadat deze uit de sloot was gehaald op eigen kracht verder rijden.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook