Logo 112NOF

Brandweer blust brandje aan de Sportloane

DE WESTEREEN – De brandweer kreeg maandagavond een melding van een buitenbrand aan de Sportloane. Bij het ter plaatse komen bleek er sprake van enige rookontwikkeling uit de bosschage, de brandweerlieden hadden het brandje dan ook snel onder controle.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook