Logo 112NOF

Grote brand legt woonboerderij in de as

BURUM – Een woonboerderij aan de Keegensterweg is vrijdagavond door een grote brand in vlammen opgegaan. Net na het alarmeren van de eerste blusgroepen werd duidelijk dat de brand al uitslaand was, hierop werd er gelijk opgeschaald naar middel en later naar grote brand. De bewoners en aanwezige dieren konden het pand tijdig verlaten, de rook was tot in de wijde omtrek waar te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat er sprake is van asbest de brandweer heeft hiervoor een asbestprocedure opgestart, op het pand lagen volgens de brandweer zonnepanelen. Het is vooralsnog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest. Voor de afhandeling van de schade is stichting Salvage ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook