Logo 112NOF

Brandweer plaats olieschermen rondom schip Dokkum

DOKKUM – De brandweer kreeg maandagavond een melding van een schip lek/zinkend langs over de EE.  Ter plaatse gekomen bleek dat er sprake bleek van een olie/brandstoflekkage welke op het wateroppervlak dreef. Brandweerlieden hebben om verdere verspreiding te voorkomen olieschermen rondom het schip geplaatst.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook