Logo 112NOF

Ongeval door reeën op (N358) Buitenpost

BUITENPOST – Een drietal reeën hebben maandagochtend een ongeval veroorzaakt op de Bruggelaan (N358) bij Buitenpost. Een bestuurder van een busje met aanhanger remde af omdat de reeën de weg over zouden steken. Een automobilist achter het busje zag dit te laat en botste op de aanhanger. De auto raakte zwaar beschadigd. Beide bestuurders raakten niet gewond. Het verkeer werd tijdelijk door de politie geregeld. De auto en de aanhanger zijn meegenomen door bergingsbedrijf Boersma. De bestuurder van het busje kon zonder aanhanger met vervolg.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook