Logo 112NOF

Zwaargewonde bij ongeval Aldwâld

ALDWÂLD – Een fietser raakte vrijdag zwaargewond na een aanrijding met een auto op de Foarwei in Aldwâld. Het ongeval vond omstreeks 15.40 uur plaats. De automobilist zag nog dat de fietser overstak en probeerde deze nog te ontwijken maar zonder resultaat. Een aanrijding was het gevolg waarbij de man werd geschept tegen onder andere de voorruit van de auto. De fietser was vanaf de begraafplaats / aula de weg opgereden. Twee ambulances, de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team en de politie kwamen ter plaatse voor de eerste hulpverlening. Het slachtoffer is na de eerste behandeling ter plaatse met hoofdletsel met spoed per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. Het slachtoffer reed op een elektrische fiets. De fietser zou tijdens het ongeval een helm hebben gedragen. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval en onderzoek afgesloten voor het doorgaande verkeer.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook