Logo 112NOF

Oliespoor na uit de grond rijden schrikblokken

WARFSTERMOLEN – Twee schrikblokken en een oliespoor zijn de stille getuigen op de Leegsterweg bij Warfstermolen. Een automobilist zag hierbij een bocht over het hoofd en reed rechtdoor over twee schrikblokken. De schrikblokken werden door de klap uit de grond getrokken en kwam enkele meters verderop terecht in het gras. Wanneer het precies is gebeurd is nog onduidelijk. De automobilist is na het ongeval ongeveer 200 meter doorgereden, zo valt aan het oliespoor te zien.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook