Logo 112NOF

Ongeval Peebos inzittende(n) spoorloos

OPENDE – De hulpdiensten werden zondagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval op de Peebos bij Opende. Bij aankomst van de hulpdiensten werd er niemand meer aangetroffen bij het voertuig. De brandweer van Surhuisterveen hoefde ter plaatse niet meer in actie te komen. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg, botste tegen een boom en kwam op de kant in een weiland terecht. De politie is nog opzoek naar de bestuurder van de auto. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook