Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval op Skieding (N358)

SURHUISTERVEEN – Op de Scheiding (N358) bij Surhuisterveen is zaterdag aan het eind van de avond een auto van de weg geraakt en tot een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen en is daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend. De auto raakte beschadigd en is meegenomen door een berger.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook