Logo 112NOF

Brandweer bevrijd slachtoffer na ongeval

BUITENPOST – Bij een ongeval in Buitenpost raakten donderdagavond twee personen gewond. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Molenstraat met de Schepperstraat. De passagier van de zwarte auto kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer van Buitenpost kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. Het personeel van de ter plaatse gekomen ambulances heeft de betrokkenen onderzocht. Beide inzittenden van de zwarte auto zijn meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurster van de blauwe auto kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de twee beschadigde voertuigen op te komen halen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook