Logo 112NOF

Scooterrijder onder invloed en zonder rijbewijs

LEEUWARDEN – Zondagavond werd een bestuurder van een leasescooter gecontroleerd op de Keizersgracht. Het bleek dat de bestuurder een 27-jarige inwoner van de gemeente Noardeast-Fryslan onder invloed bleek, op het bureau blies de man 475 ug/l. Ook bleek dat de man niet in het bezit van een rijbewijs was. Naast een rijverbod van 6 uur, werd er proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook