Logo 112NOF

Gewonde bij steekincident in woning Burgum

BURGUM – Zondagmorgen rond de klok van 6.15 vond er in een woning aan de Acacia een steekincident plaats, een 35-jarige man raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Er kon een verdachte worden aangehouden het betreft een 40 – jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident, zo word er een buurtonderzoek verricht. Mensen die informatie of tips hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook