Logo 112NOF

Auto op de kop in de sloot op Alddiel

TYTSJERK – Vrijdagavond is een personenauto van de weg geraakt op het Alddiel en op de kop in een naastgelegen sloot beland. Diverse hulpverleners werden opgeroepen en ook was de traumahelikopter aanvliegend. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners bleek dat de inzittende inmiddels met behulp van een getuige uit het voertuig was, hierop kon de traumahelikopter terug keren. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook