Logo 112NOF

Automobilist ramt hekwerk en camper

FEANWÂLDEN – Een automobilist is vrijdagavond door een hekwerk en tegen een camper gereden op de Sûkereistrjitte. Na het ongeval sloeg de bestuurder direct op de vlucht, volgens getuigen met twee lekke banden. De politie begon direct met het zoeken in de omgeving.

Later kwam de politie op de plek van de aanrijding ter plaatse, met op de achterbank de bestuurder van het gezochte voertuig. Na kort overleg met de politie, zijn de eigenaar van het terrein en de bestuurder met elkaar in gesprek gegaan om de schade af te handelen.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook