Logo 112NOF

Auto beland in slootje aan de Bjirken Feanwâlden

FEANWÂLDEN – De hulpdiensten werden vrijdag aan het begin van de middag opgeroepen voor een voertuig te water aan de Bjirken. Vermoedelijk kreeg de bestuurder(ster)een epileptische aanval, en schoot het voertuig achteruit vanaf de parkeerplaats een slootje in. Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweervoertuigen was het slachtoffer al uit het voertuig en zat al in de ambulance. De brandweerduikers welke ook onderweg waren konden halverwege de rit dan ook terug keren. Na controle van het ambulancepersoneel werd het slachtoffer naar het Mcl gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig welke lichte schade opliep uit de sloot getakeld.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook