Logo 112NOF

Brandweer blust autobrandje Hurdegaryp

HURDEGARYP – Woensdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand aan de Vossenburcht. Ter plaatse gekomen bleek een brandje te woeden in het motorcompartiment. Brandweerlieden hebben het brandje met een straal hoge druk geblust, het voertuig liep de nodige schade op.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook