Logo 112NOF

Brand in woning Houtigehage

HOUTIGEHAGE – Woensdag heeft er brand gewoed in een woning aan de Dunoardswei. Er werd door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand om voldoende bluswater voor handen te hebben. Omdat er sprake was dat de brand naar boven doorsloeg werd een hoogwerker ingezet. De woning liep forse schade op, de brandweer heeft stichting Salvage opgeroepen om de bewoners te helpen met het afhandelen van de schade.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook