Logo 112NOF

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

Twijzelerheide – Donderdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Gealewei. Hier was tijdens boorwerkzaamheden voor bronbemaling de gasleiding geraakt waar bij een fors lek ontstond, ook een aantal kabels werden geraakt. De brandweer heeft in afwachting van Stedin de situatie onder controle gehouden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook