Logo 112NOF

Scooterrijdster onderuit op fietspad Feankleaster

FEANKLEASTER – Een scooterrijdster is woensdagmiddag gewond geraakt op het fietspad langs de Keningswei. De bestuurster ging onderuit nadat ze een fietser in wilde halen. Het slachtoffer is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook