Logo 112NOF

Aanrijding auto met vrachtauto op Broekloane

WALTERSWÂLD – Dinsdagmorgens vond er een ongeval plaats op de Broekloane met de aflag Dwarsloane tussen een vrachtwagen en een personenauto. Omdat de bestuurster van de personenauto niet zelfstandig uit de auto kon komen heeft de brandweer een deur verwijderd, waarna ze werd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, voor zover bekend vielen de verwoningen mee. Een verkeersselecteur van de politie kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen. De personenauto werd door bergingsbedrijf Boersma afgesleept, de vrachtwagen kon op eigen kracht verder rijden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook