Logo 112NOF

Brandweer blust buitenbrand Dokkum

DOKKUM – Vrijdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Hantumerweg. Ter plaatse bleek dat er een brandje woede in een stapel kerstbomen aan de Leermûne, brandweerlieden hebben de boel vervolgens afgeblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook