Logo 112NOF

Aanrijding op Broekloane

WÂLTERSWÂLD – Vrijdagmorgen zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Broekloane. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan de betrokkenen, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen forse schade op en moesten worden afgesleept.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook