Logo 112NOF

Auto van de weg op Rondweg-Zuidoost

DOKKUM – Zaterdagavond is een bestuurder van een personenauto met de schrik vrij gekomen bij een eenzijdig ongeval op Rondweg-Zuidoost. Het voertuig kwam door onbekende oorzaak in de berm raakte in de slip, en belandde vervolgens aan de overkant in een naastgelegen sloot. Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse snel bleek dat er geen sprake was van verwondingen. De bestuurder is vervolgens door een omstander thuis gebracht. De auto werd door een berger afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook