Logo 112NOF

Zes inbraken op industrieterrein Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Op het industrieterrein zijn in de nacht van 16 op 17 november voor zover nu bekend, zes inbraken gepleegd. De inbraken werden gepleegd op de Zoom, Lauwerswelle en de Rooilijn. De inbraken werden tussen 22.30 uur en 05.00 uur gepleegd, de politie vraagt mensen die iets gezien of informatie hebben te bellen met 0900-8844.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook