Logo 112NOF

Grote brand manege EE

EE – Dinsdagmorgen is er brand uitgebroken bij een manege aan de Sanewei. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten was er al sprake van een uitslaande brand. Alle dieren en aanwezige mensen konden het pand tijdig verlaten. De rook was tot in de wijde omtrek zichtbaar.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook