Logo 112NOF

Auto op de kop in sloot, brandweer red bestuurder

DE WESTEREEN – De brandweer heeft dinsdagmorgen een persoon uit de auto gered welke op de kop in de sloot lag in de Mieden. De auto komende uit de richting van de Triemen raakte rond 5.00 uur door onbekende oorzaak in een bocht van de weg, en kwam verderop op de kop in de naastgelegen sloot tot stilstand. Brandweerlieden konden de bestuurder die niet zelfstandig uit het voertuig kon komen uit de auto halen. De bestuurder raakte niet gewond en kon na een korte controle van het ambulancepersoneel naar huis worden gebracht. De auto werd door bergingsbedrijf Boersma uit de sloot getakeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook