Logo 112NOF

Geen gewonden bij kop-staartbotsing Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Maandagmiddag vond er op de Foarwei een kop-staartbotsing plaats tussen drie voertuigen. Bij het ongeval vielen geen gewonden, wel liepen de voertuigen de nodige schade op. De politie heeft ter plaatse het ongeval op papier gezet.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook