Logo 112NOF

Kettingzagen van mogelijke diefstal aangetroffen, en auto bekrast

DOKKUM – De politie heeft in de nacht van zaterdag naar zondag zes kettingzagen waar het vermoeden van bestaat dat ze van diefstal afkomstig zijn in beslag genomen.
De aangetroffen machines zijn van het volgende merk/model: Husqvarna 254, Husqvarna 353, Husqvarna 455, Husqvarna 550, Eizen Kraft, Dolmar. De politie roept mensen op waarvan de machine is gestolen maar nog geen aangifte hebben gedaan contact op te nemen via 0900-8844 het zaaknummer is 2022301058.

 

Auto bekrast
DOKKUM- Een eigenaar van een personenauto heeft aangifte gedaan van vernieling aan het voertuig. Aan de Festus Hommiusstraat werd de auto aan de stoepzijde bekrast. De politie vraagt eventuele andere gedupeerden, of mensen welke informatie hebben over de dader(s) contact op te nemen via 0900-8844.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook