Logo 112NOF

Ongeval op doorgaande weg Twijzel

TWIJZEL – Zondagmiddag kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de doorgaande weg van het dorp. Ter plaatse bleek een persoon te zijn aangereden door een personenauto. Ambulancepersoneel hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Ten tijde van het ongeval en de afhandeling ervan werd het verkeer tijdelijk omgeleid.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook