Logo 112NOF

Militairen oefenen op vliegveld Drachten(Video)

DRACHTEN – Het vliegveld stond deze week in het teken van de oefening Falcon Autumn. Naast veel militairen en het benodigde materieel trok de oefening ook veel publiek welke een kijkje kwamen nemen. In deze link word uitgelegd waarom deze oefening word gehouden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook