Logo 112NOF

Broei in mestbult composteerbedrijf Walterswâld

WALTERSWÂLD – Zaterdagmorgen moest de brandweer uitrukken naar een melding van rookontwikkeling in een loods bij een composteerbedrijf. Omdat het een grote loods betreft  werd er opgeschaald naar middelbrand. Ter plaatse bleek er broei in een mestbult te zijn ontstaan, om goed bij de broei te kunnen komen moet er 2000 ton mest en stro met shovels naar buiten worden gereden. De brandweer is nog geruime tijd aanwezig geweest.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook