Logo 112NOF

Brandweer blust brand op grasveld

TWIJZELERHEIDE – Vrijdagavond rond 20:30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan het Tsjerkepaed. Omdat niet geheel duidelijk was wat er in brand stond, schaalde de meldkamer op naar middelbrand en werd er een extra blusploeg en een hoogwerker gealarmeerd. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om caravan met autobanden en rommel wat in de brand was gestoken op het grasveld, dit ging gepaard met veel rook en stankoverlast wat over het dorp trok. Brandweerlieden hebben de brand vervolgens geblust. Rond de klok van 22:14 werd de brandweer opnieuw gealarmeerd, ter plaatse gekomen bleek op dezelfde locatie brand te woeden foto 8 en 9.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook