Logo 112NOF

Auto beland op zijkant in de sloot

 OOSTERNIJKERK – Vrijdagmiddag is een bestuurder van een personenauto in de sloot beland. Het ongeval gebeurde op de Munewei, de bestuurder wilde vermoedelijk uitwijken voor een haas. Door deze manoeuvre kwam het voertuig in de berm terecht en kwam het voertuig vervolgens op de zijkant in de sloot. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook