Logo 112NOF

Fietser(83) zwaargewond bij ongeval Hallum

HALLUM – Woensdagmiddag vond er op de  Hoge Herenweg een ernstig ongeval plaats  tussen een auto met paardentrailer en een fietser. De fietser een 83-jarige inwoner van Hallum werd door onbekende oorzaak geraakt door de paardentrailer en kwam ten val. Aangezien het ongeval zich ernstig liet aanzien werd ook gelijk een traumateam opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. Na behandeling werd het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse gekomen op uitgebreid onderzoek te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook