Logo 112NOF

Tractor uitgebrand in weiland bij Oudwoude

OUDWOUDE – Een tractor is woensdagmiddag door brand verwoest in een weiland langs de Dellenswei, de brand ging gepaard met grote zware rookwolken welke tot in Leeuwarden werden waargenomen. De brandweer moest over een grote afstand slangen uitrollen voor men tot blussing kon overgaan. Volgens omstanders had de tractor al geruime tijd gebrand voor dat iemand de brandweer had gebeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook