Logo 112NOF

Automobilist botst op container

TWIJZELERHEIDE – Woensdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Ds. Zylstrawei. Ter plaatse bleek een automobilist op een container te zijn gebotst, de bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek niet gewond te zijn. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto welke forse schade opliep afgesleept.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook